Slenteren door Singapore
Blijf op de hoogte en volg Max
03 September 2012 | Singapore, Singapore
Voor het naar bed gaan eten we nog een ouderwetse tosti en kijken we de DVD van het groep 8 kamp die ik voor Edwin meegenomen heb.
'S morgens ga ik met Cindy richting de Muay Thai training. Zij traint hier al enige tijd en ik vind het leuk om een keer mee te doen. Het is niet druk en we krijgen dus priveles van twee trainers. Koiwnoo peigert me dan ook aardig af. Het is in ieder geval een ruime sportschool met goede faciliteiten. Aan het einde wil Cindy nog wat buikspieroefeningen met mij doen. Maar ik moet zeggen dat mijn matige conditie mij toch parten begint te spelen. Hierna ga ik in mijn eentje Singapore in, bewapend met een kaart en uiteraard een goed humeur. Ik loop een leuke route langs het water waarna ik uitkom op Orchard road, DE winkelstraat van Singapore. Hier zie je naast elkaar winkels van Armani, Louis Vuittom, Hermes en Rolex. En als je dan 100 meter verder loopt vind je nog meer vestigen van deze merken. Ik loop Orchard road uit en ga richting Little India. Hier zijn, hoe kan het ook anders, veel Indische winkeltjes. Ik eet hier een loempia en een Bapao en vervolg mijn weg al lopend richting de wijk Geylang. Dit is een lange straat met veel leuke eetgelegenheden. Babykalian gegeten, dit is een Aziatische groente die ik me goed smaakt. Daarna gaan we richting Clarke's Quay. Hier gaan Cindy en ik in een attractie waar Edwin niet in durft. Cindy en ik worden hierbij vastgebonden in een bal die 30 meter omhoog geschoten wordt. Best wel grappig en hierna drinken we nog wat bij de Bungy bar. Thuis aangekomen spelen we een paar ouderwetse potjes Fifa. Helaas delf ik na 3 wedstrijden het onderspit met 2-1. De dag erop gaan we om 16.00 richting het vliegveld voor onze vlucht richting Kota Kinabalu.
Hier gaan we een berg beklimmen.
We hebben ons niet echt voorbereid, maar gaan dit avontuur vol vertrouwen tegemoet.
03 September 2012 - 17:00
Leo Van Hoek:
Hallo Max,
Nou de laatste week is ingegaan en met je verslagen erbij kunnen we het aardig volgen. Neem aan dat als jullie op die berg onverhoopt niet de top halen dat dit je laatste verslag is geweest want dat kan je natuurlijk niet voor het nageslacht bewaren:)).Pittig prijsje voor een biertje had je 9 x kunnen sms,en met je moeder :)).
Heel veel plezier nog de laatste dagen en we zien elkaar zondag 9/09 op Zaventem
groetjes/papa -
04 September 2012 - 05:48
Cindy:
Ik heb er meer dan 1 gevonden Max;)!!
Gezellig je enkele dagen over de vloer te hebben!
Geniet nog van je laatste dagen Asia en goede reis terug naar Nederland.
We zien elkaar weer in Oktober, tot dan! -
05 September 2012 - 21:39
Hansvandrimmelen:
Met veel plezier heb ik je laatste verslagen gelezen,vooral China was herkenbaar en k moest aan Hongkong denken.k zie dat je al bijna terug komt snel gegaan hoor.veel plezier nog en tot snel ook Gr. Van Marga