Eerste dagen in Phuket
Blijf op de hoogte en volg Max
08 September 2012 | Thailand, Phuket
Je komt hier ook vaak groepjes mannen van in de 50 tegen. Leuke stapvakantie met vrienden denk ik dan maar :)
De volgende dag sta ik op tijd op en wil mijn kamer met een nacht verlengen. Helaas zit het hotel vol, ik verhuis dan maar naar Lars Lita residence, 100 meter verderop. Hier heb ik voor 10 euro een eigen kamer. Nadeeltje is dat ze hier geen lift hebben en ik bovenin zit. Ik huur een scootertje bij de eigenaar voor 5 euro. Ik hoef niets te laten zien, geen rijbewijs of id en je kan hier zelfs een Harley huren als je wil. Lijkt me wel vet, met de Harley over Phuket, ben echter nog niet helemaal levensmoe dus kies toch maar voor de scooter. Ik ben niet bang aangelegd, maar besluit toch maar gebruik te maken van de helm die ze me aanbieden. De mensen rijden hier als gekken en sommige vrienden zullen nu misschien zeggen dat ik daar dan goed tussen pas. Maar hier is het echt erg, iedereen haalt elkaar langs alle kanten in. Extra handicap voor mij is ook dat iedereen hier links rijdt. Maar trek ik me niks van aan hoor :) Ik rij noordwaarts via Patong beach en Kamala beach naar Suri beach. Hier kom ik aan bij een stukje strand wat ik helemaal voor mezelf heb. Ik ga een stuk zwemmen in de zee waar de golven heel hoog en sterk. Ik moet dan ook even denken aan alle waarschuwingsborden die hier staan voor de Tsunami. S 'avonds blijf ik lekker bij het hotel hangen waar ik een paar potjes FIFA tegen de eigenaar speel. Tot zover mijn eerste daagjes Phuket.